Ny håndværkstaksator fra egen stab i Håndværk A/S

Jesper Møller har været ansat som tømrer i Håndværk A/S i 4 år. hvilket gør at han har opnået to og tre års anciennitet, to års anciennitet giver kontrakt tilskrivning ved privat sundhedsforsikring, tre års anciennitet giver en ny kontrakt med funktionærlignende vilkår jf. Håndværk A/S lønstruktur.

Og nu er han den næste fra egen stab der bliver Håndværkstaksator. Jesper har været en meget stabil kræft i al sin tid hos Håndværk A/S, han tager ejerskab for alt hvad han laver, det ligger vi stor værdi i. Jesper har givet udtryk for at han gerne ville i den retning så det har vi kunne i mødekomme med vores lønstruktur.

 

Vi vil gerne ønske Jesper tillykke med den titel her i Hårnværk A/S.

 

Lønstrruktur

En lønstruktur der gør det muligt for vores medarbejdere at videreuddanne sig, lønstrukturen er bygget op med forskellige hylder vores medarbejdere kan sigte imod, det er blandt andet hylder der rummer Håndværkstaksator samt Fugt- & skimmeltekniker, begge videreuddannelser der understøtter vores forretning, Håndværkstaksator i vores ScalePoint afd. og Fugt- & skimmeltekniker i vores fugt afd.

Dette er et nyt tiltag der blev indført i starten af 2015, det er vores mål at vi med tiltag som dette kan gøre Håndværk A/S til en virksomhed vores medarbejdere kan se fremtid i.